Lite rep idag
Apr 9th, 2014 by peter

Shalimar igår
Jan 27th, 2014 by peter

Spelning igår på Shalimar. Kul. Lite annorlunda. Pianot var trasigt, vissa tangenter blev det inget ljud ifrån och sen gick det inte att koppla in i PA. Rickard spelade på sin nya ståbas och Arne hade ett nytt flygelhorn. Det var bara jag som hade min gamla utrustning.

Kontakta Peter

 

 

Shalimar söndag 26 januari
Jan 8th, 2014 by peter

Kom och ät god indisk mat på restaurang och bar Shalimar i Abrahamsberg sön 26 januari. Vi spelar mellan 18 och 20. Det blir vår spelning nr 15.

Här är från repet inför spelningen.

Helgens spelningar
Nov 12th, 2013 by peter

Lördag på Gröna dalen i Gröndal och på söndagen på Ekebyhovs slott.

Jakobsbergs folkhögskola
Oct 13th, 2013 by peter

I lördags spelade vi på jazzfestival (amatörer) i Jakobsberg. Här är lite klipp från festivalen (dock inte med mig).

Och här är en av låtarna vi spelade på festivalen.

Louis i onsdags
Sep 17th, 2013 by peter

Trevlig spelning på Louis i onsdags. Tyvärr var det lite publik men annars gick det bra. Fick en kommentar på Facebook från en kompis.

fb1

Möjazz 2013
Jul 25th, 2013 by peter

Mojazz2


image-600x448B

Peter Bloch satte ihop en tiomanna grupp och gjorde en kurs på Möja. Igår var första dagen. Eftersom vi har spelningar varje kväll så ägnade vi gårdagen åt att öva in 11 låtar. Spelning igår på Dansbanan medans Sverige förlorade mot Tyskland i fotbolls-EM (kvinnor). I gruppen finns fem saxar (två baryton, tenor, alt och sopran), trumpet, flöjt och komp (piano, bas och trummor) så saxdominansen är stor. På konserten spelade vi bags groove, blue bossa, blues for alice, autumn leaves, body and soul o on the sunny side of the street mm.

Dag två var det rep och diverse övningar på dagen och spelning på kvällen på restaurang Pärlan. Samma låtar plus en ny låt, Stolen Moments.

Tredje dagen övningar, sedan spelning på eftermiddagen på Möja Världshus. Efter det avslutningsfest. Här är youtube-klipp som någon lagt upp.

Shalimar söndagen den 26 maj
May 13th, 2013 by peter

Nästa söndag spelar vi på Shalimar. Denna gång blir det Rickard Domeij, bas, Mårten Moberg, gitarr, Arne Andersson, trumpet och jag. Här ett klipp från när vi övar (utan Arne).

Jam igår i Jakobsberg
May 8th, 2013 by peter

Trevligt jam i biblioteket i Jakobsberg ordnat av Peter Bloch.

Och här spelar jag och Kenneth Like someone in love.

 

Lika som bär
Feb 4th, 2013 by peter

Nu finns Aebersold-skivorna på Spotify. Här spelar jag My Melancholy Baby med Spotify Aebersold bakgrund.

Och här spelar Fredrik Lundin, han som inspirerade mig att ta öva in den låten. Han spelar en mezzo sopran som är högre än en vanlig sopransax.

Louis
Jan 25th, 2013 by peter

Igår på Louis vid Medborgarplatsen. Först spelade vi (Karlsson Jazz), sedan Groovin High och sist en kombination av dom båda. Här en brölig version av Straight, no Chaser.

Och här en länk till en video som en gäst till bandet gjort.

 

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa